Over Bouwstock Dewulf

Houtmagazijn Bouwstock Dewulf

Van vlasbedrijf naar doe-het-zelf

Roger Dewulf wacht in 1968 de teloorgang van de vlasindustrie niet af. Hij start een meubelzaak met eigen houtzagerij. De volgende jaren groeit de zaak uit tot een bedrijf waar zowel particulier als vakman alle materialen en gereedschappen kan vinden.

In 2000 nemen Hans, zijn vrouw Katrien en zijn zus Chantal de dagelijkse leiding van Bouwstock Dewulf in handen. Enkele jaren later in 2012 moet het laatste gebouw dat herinnert aan de oude vlasnijverheid plaats maken voor nieuwe ruimtes.

Met zoon Louis komt begin 2013 de derde generatie Dewulf in dienst. Zijn kennis van bewerken en afwerken van hout is van onschatbare waarde voor Bouwstock Dewulf. Met deze impuls werd er in 2021 een volledig nieuwe winkel en magazijn geplaatst voor uw winkelplezier!

Persoonlijk contact, professioneel advies

Bij Bouwstock Dewulf is persoonlijk contact zeer belangrijk. Zowel tussen de werknemers als naar de klanten toe. Veel klanten komen regelmatig bij ons langs in verschillende fases van hun bouwproces: van grondwerken tot ruwbouw, van binnenafwerking tot aanleg van de tuin.

Zo kennen wij hun persoonlijke voorkeuren als het gaat om materialen en gereedschap. Dit zorgt voor een snelle service en professioneel advies op maat.

Persoonlijk contact en advies bij Bouwstock Dewulf
ruim assortiment doe het zelf producten

Een ruim assortiment

U vindt bij ons alles voor uw bouwprojecten. Een ruim assortiment aan gereedschap en materialen voor ruwbouw, sanitair, verlichting, keuken, decoratie, tuin,.... Wij investeren alleen in kwaliteitsvolle en duurzame producten. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat enkel die producten tot een succesvol resultaat en tevreden klanten leiden.

Wij kennen alles in ons aanbod tot in de details en kunnen u zo met raad en daad bijstaan voor al uw bouwwerken.

Vragen of problemen?

Heeft u vragen of problemen bij de uitvoering van uw werken? U krijgt uw wensen en ideeën wel op papier, maar kan ze niet zelf uitvoeren? Aarzel zeker niet om langs te komen en ons aan te spreken. Onze leuze is niet voor niets 'Samen aan de slag'. Onze klanten helpen om de theorie om te zetten naar praktijk geeft ons de kracht om er elke dag opnieuw in te vliegen!

Hoe groter de uitdaging, hoe groter onze voldoening nadien.

Gratis advies bij bouwstock dewulf

Samen aan de slag

onze ruimte houtafdeling bij Bouwstock Dewulf

Hout is onze trots

De oude meubelmakerij van (groot)vader Roger is nooit veraf. In ons vernieuwd houtatelier maken wij alles voor uw keuken, badkamer, kasten, slaapkamers,... op maat in hout. U kiest zelf de houtsoort en de afwerking. Wij zorgen voor een piekfijne afwerking en vlotte plaatsing in uw woning.

Naast binnenafwerking maken wij ook houten constructies voor buiten. Een tuinhuis, een loungehoek, een buitenbar, een terras. U zult versteld staan wat wij allemaal kunnen maken in hout. Producten om te beschermen tegen alle weersomstandigheden hebben wij ook op stock.

Ontdek onze vernieuwde winkel

Doorheen de jaren namen wij verschillende - nog oorspronkelijke - gebouwen onder handen. Onze winkel/toonzaal is onze nieuwste ruimte. Maar ook onze houtafdeling is zeer recent verbouwd en beschikt over een modern machinepark om alle houtsoorten te bewerken met de allernieuwste technieken. U kunt dus ruim de tijd nemen om te kiezen en winkelen in alle comfort!

Louis Dewulf bij de CNC machine

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder