Metsers- en vloerdersgereedschap

Metsers en vloerders zijn twee beroepen die veel gebruik maken van specifiek gereedschap om hun werk efficiënt en veilig uit te voeren. Hieronder zal ik enkele belangrijke gereedschappen beschrijven die vaak worden gebruikt door deze beroepen.

Metsers gebruiken gereedschappen zoals de metshamer, voegkrabber, metselaarslijn, metselaarswandhaak, metselaarsbeitel, metselaarsknipper, waterpas en een elektrische boormachine. De metshamer wordt gebruikt om stenen of tegels op hun plaats te slaan en de voegkrabber wordt gebruikt om overtollige voegmortel te verwijderen. De metselaarslijn wordt gebruikt om horizontale of verticale lijnen op de muur te trekken en de metselaarswandhaak wordt gebruikt om de lijn op de muur vast te houden. De metselaarsbeitel en metselaarsknipper worden gebruikt om stenen of tegels in de juiste vorm en grootte te snijden. De waterpas wordt gebruikt om de verticale en horizontale nauwkeurigheid van de muur te controleren en de elektrische boormachine wordt gebruikt voor het boren van gaten in stenen of betonnen oppervlakken.

Vloerders gebruiken gereedschappen zoals de vloerzagen, vloerhakken, vloerleggershamers, vloerleggersmes, vloerleggerstang, vloerleggersknipper en een waterpas. De vloerzagen wordt gebruikt om de vloerbedekking of ondervloer op maat te snijden. Vloerhakken worden gebruikt om de ondervloer en vloerbedekking vast te houden. Vloerleggershamers worden gebruikt om de vloerbedekking vast te slaan. Vloerleggersmes en vloerleggerstang worden gebruikt om de vloerbedekking op maat te snijden en vast te houden. Vloerleggersknipper wordt gebruikt om de vloerbedekking vast te knippen en de waterpas wordt gebruikt om de horizontale nauwkeurigheid van de vloer te controleren.

Groot assortiment doe-het-zelf artikelen

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder