Ontdek Bouwstock Dewulf op de Jaarlijkse Bouwbeurs in Roeselare!

14
jan

Bouwbeurs

Bouwstock Dewulf, dé toonaangevende doe-het-zelf zaak in Roeselare, nodigt je van harte uit om hun stand te bezoeken tijdens de jaarlijkse bouwbeurs in de expohallen te Roeselare. Dit evenement vindt plaats van 10 tot 12 februari en opnieuw van 16 tot 18 februari. Maak je klaar om geïnspireerd te raken en ontdek de nieuwste trends en hoogwaardige producten voor jouw bouw- en verbouwprojecten.

Wat kun je verwachten op onze stand?

1. Uitgebreide Doe-Het-Zelf Afdeling: Ontdek een breed scala aan producten en materialen om jouw huis te bouwen of te verbouwen. Of je nu een ervaren klusser bent of net begint, onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste gereedschappen en materialen.

2. Maatwerk Interieur: Maak kennis met Louis, onze specialist op het gebied van interieur. Van kasten op maat tot gepersonaliseerde keukens, bij Bouwstock Dewulf streven we ernaar om aan al jouw maatwerkbehoeften te voldoen. Laat je inspireren door de mogelijkheden en ontdek hoe we jouw huis kunnen transformeren.

3. Leveranciersdemo’s: Op onze grote stand demonstreren enkele van onze vertrouwde leveranciers specifieke producten. Laat je overtuigen door live demo’s en ontdek de kracht van de nieuwste bouwmaterialen en -technologieën. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van waardevol advies. (Tec7, Spax, Soudal, Jobman, Knauf, PGB,  Mondo Levis, Rectavit, Plastivan)

Praktische informatie:

Locatie: Expohallen, Roeselare

Data en Tijden:

  • 10 tot 12 februari
  • 16 tot 18 februari

Kom langs bij Bouwstock Dewulf en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden voor jouw bouw- en interieurprojecten. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze stand!

Voor meer informatie en tickets, neem contact met ons op!

 

Groot assortiment doe-het-zelf artikelen

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder